Activia lanceert een limited edition: Kiwi Limoen & Aloë Vera

De gekende zachtheid van Activia met een frisse toets voor de lente en zomer!

Met een leuke limited edition laat Activia de lente en zomer niet ongemerkt voorbijgaan. De jongste telg in het Activia gamma combineert de frisse toetsen van kiwi, limoen en aloë vera met de zachtheid van Activia. Een unieke nieuwkomer in de zuivelmarkt! Deze frisse wind is ook doorgetrokken in een nieuwe, uitzonderlijke verpakking met het conisch potje.

Verkrijgbaar vanaf 26 maart in de grote supermarkten.

Verpakking:                     120gr x 4

Aanbevolen prijs* :        €2,19 per product


*Wij herinneren u eraan dat de winkelpunten vrij zijn hun verkoopsprijzen te bepalen.

Annekatrien De Smedt

Corporate Affairs Manager, Danone

Over Danone - verse melkproducten

Danone is een toonaangevend multilokaal voedings- en drankbedrijf dat voortbouwt op snelgroeiende, op gezondheid gerichte categorieën in 3 segmenten: Zuivel- en Plantaardige producten, Waters en Gespecialiseerde voeding. In 2020 realiseerde het bedrijf een omzet van €23,6 miljard. Het bedrijf is aanwezig in meer dan 120 landen, met zo’n 100.000 medewerkers. Met haar framework 'One Planet. One Health', dat de gezondheid van mensen en de gezondheid van de  planeet nauw met elkaar verbonden zijn, wil Danone gezondere en meer duurzame eet- en drinkgewoonten promoten. Om deze voedselrevolutie te versnellen en duurzame en rendabele meerwaarde te creëren voor al haar stakeholders, heeft Danone negen doelstellingen voor 2030 gedefinieerd en als eerste beursgenoteerde onderneming het statuut van "Entreprise à Mission" in Frankrijk aangenomen. Danone verbindt zich ertoe om op een efficiënte, verantwoorde en inclusieve manier te werken, in overeenstemming met de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Tegen 2025 wil Danone één van de eerste multinationale ondernemingen worden die volledig B Corp™ gecertificeerd is.

Al haar Belgische entiteiten Alpro, Dairy & Plant-Based, Waters en Specialised Nutrition zijn B Corp™ gecertificeerd. Met merken als Danone, Activia, Actimel, Light&Free, Oikos, Danio, Alpro, Provamel, evian, Volvic, Badoit, Nutrilon, Olvarit en Fortimel en haar productie- en distributievestigingen in Rotselaar en Wevelgem is Danone een belangrijke speler op de Belgische, Europese en exportmarkt. Danone heeft in België zo’n 1.800 mensen in dienst, en ongeveer 90 melkleveranciers, gesitueerd op gemiddeld 70 kilometer van de productiesite van Rotselaar.

Meer info: www.danone.be, www.alpro.be en www.danone.com