Activia lanceert een limited edition: Kiwi Limoen & Aloë Vera

De gekende zachtheid van Activia met een frisse toets voor de lente en zomer!

Met een leuke limited edition laat Activia de lente en zomer niet ongemerkt voorbijgaan. De jongste telg in het Activia gamma combineert de frisse toetsen van kiwi, limoen en aloë vera met de zachtheid van Activia. Een unieke nieuwkomer in de zuivelmarkt! Deze frisse wind is ook doorgetrokken in een nieuwe, uitzonderlijke verpakking met het conisch potje.

Verkrijgbaar vanaf 26 maart in de grote supermarkten.

Verpakking:                     120gr x 4

Aanbevolen prijs* :        €2,19 per product


*Wij herinneren u eraan dat de winkelpunten vrij zijn hun verkoopsprijzen te bepalen.

Onze producten
Contacteer ons
Annekatrien De Smedt Corporate Affairs Manager, Danone
Annekatrien De Smedt Corporate Affairs Manager, Danone
Over Danone - verse zuivelproducten

Over Danone – Verse melkproducten

Met merken zoals Danone, Danone & Fruit, Activia, Actimel, Vitalinea, Oikos en Danio is Danone een belangrijke speler op de Belgische zuivelmarkt. De Belgische zuiveldivisie stelt 600 mensen te werk, waarvan ongeveer 450 op de site van Rotselaar. Hier is het Europees distributieplatform alsook de fabriek gevestigd, die van verse melk wordt voorzien door een honderdtal Vlaamse melkleveranciers.

Danone heeft als missie om gezondheid te brengen via voeding naar zoveel mogelijk mensen en is een van ’s werelds meest toonaangevende voedingsbedrijven uitgebouwd rond vier divisies: Verse zuivel- en plantaardige producten, Waters, Early Life Nutrition, en Advanced Medical Nutrition.

Danone wil mensen inspireren om gezonde en meer duurzame eetgewoontes aan te nemen, in lijn met zijn “One Planet. One Health.” Visie. Deze weerspiegelt de overtuiging dat de gezondheid van mens en planeet, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Danone telt 100.000 medewerkers, is actief op meer dan 120 markten en genereerde in 2017 een omzet van 24,7 miljard.